Annastiina Emilia – Joogaopettaja

Annastiina on sydämellinen ja rauhallinen opettaja, jonka tunneille on omaleimaista se erityinen tunnelma jonka hän saa tilaan läsnäolollaan ja persoonallaan luotua.

-P.

Nimeni on Annastiina ja iloitsen, että olet siinä.

Alla kerron hiukan kuka olen, kuinka päädyin joogapolulleni ja minkälaista joogaa olen opiskellut. Toivottavasti kohdataan vielä matolla ♡

Olen juuriltani kymenlaaksolainen ja nykyisin Porvoossa asuva yrittäjä, joogaopettaja ja äiti. Akateemiselta koulutukseltani olen MSc (Master of Science) Jyväskylän yliopistosta, jossa luin pääaineenani yritysten ympäristöjohtamista ja vastuullisuutta.

Joogaan sain ensikosketukseni muuttaessani maalaiskylästä kaupunkiin 2007. Kyseessä oli työväenopiston hatha-joogan kurssi, joka oli siihen aikaan – ja ennen kaikkea sen ikäiselle itselleni – noh, väärä paikka, väärä aika. Ei mennyt kuitenkaan kauaa, kun löysin dynaamisemman joogan suuntaukset ja sytyin asanalle, pranayamalle sekä opettajan jakamalle joogafilosofialle.

Vuonna 2015 toteutin pitkään kyteneen haaveeni ja opiskelin joogaopettajaksi. Samoihin aikoihin lumouduin lempeän yinjoogan vaikutuksista ja ymmärsin, että tästä ei-suorittavasta maailmasta haluan ammentaa kanssaihmisille ja jakaa lempeyden harjoitusta eteenpäin. Aloin pikkuhiljaa opettaa yinjoogaa.

Vähitellen joogaharjoitukseni muuttui yhä restoratiivisempaan suuntaan ja opiskelin Judith Hanson Lasaterin oppilaan Inkeri Kallion kanssa levon joogan ohjaamista 2019. Muutamaa vuotta myöhemmin syvensin restoratiivisen joogan oppeja Judithin toisen oppilaan, Kirsi Saivosalmen kanssa ja siitä lähtien olen tukenut niin yksilöitä kuin pienryhmiäkin palautumaan joogaharjoituksen keinoin Helsingissä ja Porvoossa.

Kysy lisää harjoituksesta laittamalla viestiä annastiina(a)levonjooga.fi ♡

Keskeisimpiä koulutuksiani:

 • Levon vallankumous restoratiivisen joogan jatkokoulutus (Kirsi Saivosalmi) 2023
 • Levon vallankumous restoratiivisen joogan ohjaajakoulutus (Kirsi Saivosalmi) 2022
 • Yoga Therapy Tools & Techniques for the Highly Sensitive Person (The Yoga Therapy Institute) 2022
 • Yoga Therapy Tools for the Prevention and Management of Burnout (The Yoga Therapy Institute) 2022
 • Levon joogan ohjaamisen perusteet (Inkeri Kallio) 2019
 • Art of Touch: Jooga-avustaminen (ISHTA) 2019
 • Kehitykselliset liikemallit ja vuodenajat joogaharjoituksen tukena (Kati Raatikainen) 2019
 • Rentouttavat äänet: Äänimaljat ja ääniraudat (Vappu Laine) 2018
 • Rentoutusohjaajan opintoja, Helsingin kesäyliopisto 2018
 • GroundingYin-joogahoitaja 2017
 • RYT200 Authentic Flow ja Embodied Yin 2015 (Satu Tuomela, Kaisa Kärkkäinen)

Palautteita joita olen saanut:

Annastiinan tunnit ovat olleet kokonaisvaltaisesti ihanimpia joogatunteja, joilla olen koskaan ollut. Rakastan joogaa ylipäätään ja erityisesti Annastiinan lempeää ja hyväksyvää tapaa ohjata joogaatunteja.

-Kristiina

Tämä oli ensimmäinen joogatuntini. En olisi uskonut miten levollisen olon tunti teki. Kiire, stressi ja huolet jäivät taakse hetkeksi. Huomenna onkin hyvä aloittaa uudessa työssäni. Kiitos, aivan ihana tunti, joille tulen jatkossakin.

-T.

Tunti oli todella miellyttävä. Ääni ja ohjaus tosi rauhoittava ja lempeä. Olen jonkin verran jo joogannut, mutta tällä tunnilla tuli itselle ihan uusia ja innostavia asanoita ja variaatioita. Asanat olivat juuri sellaisia, joita kaipasin. Tunnin jälkeen hengitys kulkee vapaasti, kuin itsestään. Tuntuu valtavan hyvältä ja rauhaisalta. Kiitos!

-Päivi

Annastiinan joogatunnit ovat olleet todella hyviä! Täydellisiä harjoituksia, jotka ovat aina auttaneet rauhoittamaan muuten hektistä elämää. Odotan taas seuraavaa tuntia!

-Linh Linh

Ihanat tunnit! Miellyttävä ja rauhallinen tunnelma. Annastiinalla on kaunis ääni.

-Elina

Loistavia ja monipuolisia joogatunteja kaikin puolin. 5/5.

-Peter

Tykkään Annastiinan luomasta ihanan rauhallisesta + meditatiivisesta tunnelmasta (vaikka en muuten oo niin ‘meditatiivinen joogaaja’) ja siitä, että tunneilla tehdään erilaisia sarjoja ja että voi toivoa mitä tarttisi. Annastiinalla on myös ihan paras ääni ja tunneille on aina ihana tulla, ja aina tulee hyvä olo.

-Hanna

Annastiina on niin ihanan lempeä opettaja, joka loistaa kaunista rauhan valoa. Oli ilo päästä tunnille – se oli just niin sitä mitä tarvitsin.

-Eeva

Keho ja mieli muuttuivat tunnin jälkeen seesteisemmäksi. Hyvä tunti ja opettaja ensikertalaiselle!

-M.

© Levon jooga & Annastiina Emilia 2023